Branding for Greeks

Ermis Awards 2023. Συζητώντας με την κριτική επιτροπή του Branding and Design

February 15, 2023 Γιώργος Καραγιάννης Season 1 Episode 6
Branding for Greeks
Ermis Awards 2023. Συζητώντας με την κριτική επιτροπή του Branding and Design
Show Notes

 Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς αξιολόγησης της δημιουργικότητας όπως τα ERMIS AWARDS αποτελεί σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργικής “ρουτίνας” των agencies. Τα βραβεία, όπως είναι φυσικό, κάθε χρόνο τραβούν πάνω τους τα φώτα της κοινότητας και αποτελούν αφορμή για συζητήσεις, συμφωνώντας ή διαφωνώντας, με τις επιλογές και τις διακρίσεις που γίνονται από την εκάστοτε επιτροπή. 

Σε αυτό το επεισόδιο, το πρώτο με προσκεκλημένους για το Branding for Greeks, έχω τη χαρά να συζητώ με τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής Βranding και Design των Ermis Awards . Την πρόεδρο, Έλλη Μπακοπούλου από τη Milk Branding Professionals, τον Μιχάλη Γεωργίου από το G Design Studio, την Εμμανουέλα Μπιτσαξάκη από την 2yolk Branding and Design και τον Βαγγέλη Πίσπα από την Garamond Design. 

Μαζί συζητάμε για το επίπεδο των συμμετοχών αυτής της χρονιάς και τη συμμετοχή γνωστών brand σε αυτή τη διαδικασία, τη σχέση των βραβείων με την εμπορική επιτυχία των αντίστοιχων προϊόντων αλλά και τον ρόλο του brief. Επίσης, σχολιάζουμε τον ρόλο που παίζουν τα βραβεία για τα agencies ως προς την προσέλκυση νέων πελάτων. Και φυσικά, δεν αφήνουμε έξω από τη συζήτηση τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, την TRATA.